A kéz-, és lábápolást a problémák kialakulása előtt kell kezdeni

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Gehwol balance lábkrém 75ml

6.540 Ft
Gehwol balance lábkrém segítségével megelőzhető a kiszáradt bőr érzése.  Az ápolást a problémák kialakulása előtt kell kezdeni. A Biotylis probiotikus hatóanyaga elősegíti a hasznos baktériumok szaporodását, visszaállítja a bőr természetes védekezőképességét.

Gehwol balance Lotion lábkrém75ml

5.232 Ft
A Gehwol Balance Lotion lábkrém ideális megoldás a bőr megelőző ápolására, mely segíti a bőr természetes védekezőképességének helyreállítását és intenzíven hidratálja a bőrt, miközben nem hagy zsíros érzést maga után.

Gehwol Extra 75ml

2.890 Ft
Univerzális lábkrém sokrétű hatással. Napi, intenzív ápolásra.

Gehwol Lábkrém 75ml

2.890 Ft
GEHWOL LÁBKRÉM védi a kimerült bőrt és megelőzi a fájó lábfejeket, sebeket, hólyagokat és a súrlódást. Nélkülözhetetlen a túrázóknak, hegymászóknak, sportolóknak és futóknak.

Gehwol Wellness csomag

13.158 Ft
Fedezze fel a Gehwol Wellness csomagot, amelyet kifejezetten azok számára terveztünk, akik szeretnék otthonukban is megtapasztalni a spa élményét, miközben lábaiknak megadják az ápolást, amit megérdemelnek. Ez a különleges csomag három prémium Gehwol terméket tartalmaz, melyek együttes használata által lábai puhábbak, simábbak és egészségesebbek lesznek.

Gerlasan balance kézkrém 50ml

5.090 Ft
A Gerlasan balance kézkrém segítségével megelőzhető a kiszáradt bőr érzése.