A túlzott izzadás kellemetlen, hozzájárul a lábszag későbbiekben pedig a bőr- és körömgomba kialakulásához. A fokozott izzadástól felpuhul a hám szarurétege, a verejték bomlásnak indul, mely kellemetlen szagot okoz. A láb mosása önmagában gyakran nem elegendő.

A Gehwol izzadásgátló és lábszag elleni termékei kifejezetten a lábak izzadásával és kellemetlen szagával küzdő emberek számára készülnek. Ezek a termékek segítenek csökkenteni a láb izzadását, megelőzni a baktériumok és gombák kialakulását, valamint csökkenteni a kellemetlen szagot.

A Gehwol kínálatában számos különböző izzadásgátló és lábszag elleni termék található, például lábdezodorok, hintőporok, krémek és spray-k. Ezek a termékek hatékonyan kezelik a lábproblémákat, miközben kellemes és friss érzést biztosítanak.

A Gehwol izzadásgátló és lábszag elleni termékei bőrgyógyászatilag teszteltek, és tartós védelmet nyújtanak a lábak számára, így segítve a mindennapi lábápolás hatékonyságát és kényelmét.

A GEHWOL dezodorál, szabályozza az izzadást, erősíti a bőrt és meggátolja a lábszag kialakulását.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Gehwol Ápoló lábdezodor pumpás 150ml

3.850 Ft
Frissítő lábspray. Bőrpuhító, megszünteti a láb- szagot, izzadáscsökkentő.

Gehwol Ápoló Lábspray

3.850 Ft
Felfrissíti, dezodorálja, védi és ápolja a lábakat egész napra.

Gehwol Balzsam normálbőr 75ml

2.890 Ft
A Gehwol Balzsam (normál bőrre) bőrbarát hatóanyagai, mint a jojoba olaj és az Aloe vera, simává, rugalmassá és ellenállóvá teszik a bőrt.

Gehwol med Lábizzadásgátló krém 125 ml

4.270 Ft
Száraz és szagtalan lábat eredményez, napi védelem a gombákkal szemben.