A túlzott izzadás kellemetlen, hozzájárul a lábszag későbbiekben pedig a bőr- és körömgomba kialakulásához. A fokozott izzadástól felpuhul a hám szarurétege, a verejték bomlásnak indul, mely kellemetlen szagot okoz. A láb mosása önmagában gyakran nem elegendő.

A Gehwol izzadásgátló és lábszag elleni termékei kifejezetten a lábak izzadásával és kellemetlen szagával küzdő emberek számára készülnek. Ezek a termékek segítenek csökkenteni a láb izzadását, megelőzni a baktériumok és gombák kialakulását, valamint csökkenteni a kellemetlen szagot.

A Gehwol kínálatában számos különböző izzadásgátló és lábszag elleni termék található, például lábdezodorok, hintőporok, krémek és spray-k. Ezek a termékek hatékonyan kezelik a lábproblémákat, miközben kellemes és friss érzést biztosítanak.

A Gehwol izzadásgátló és lábszag elleni termékei bőrgyógyászatilag teszteltek, és tartós védelmet nyújtanak a lábak számára, így segítve a mindennapi lábápolás hatékonyságát és kényelmét.

A GEHWOL dezodorál, szabályozza az izzadást, erősíti a bőrt és meggátolja a lábszag kialakulását.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Gehwol Ápoló lábdezodor pumpás 150ml

3.850 Ft
Frissítő lábspray. Bőrpuhító, megszünteti a láb- szagot, izzadáscsökkentő.

Gehwol Ápoló Lábspray

3.850 Ft
Felfrissíti, dezodorálja, védi és ápolja a lábakat egész napra.

Gehwol Balzsam normálbőr 75ml

2.890 Ft
A Gehwol Balzsam (normál bőrre) bőrbarát hatóanyagai, mint a jojoba olaj és az Aloe vera, simává, rugalmassá és ellenállóvá teszik a bőrt.

Gehwol izzadékony láb és lábszag elleni klasszik csomag

8.959 Ft
A Gehwol izzadékony láb és lábszag elleni klasszik csomag a lábak ápolásának mesteri megoldása, amely mélyrehatóan kezeli az izzadó lábak és a kellemetlen lábszag okozta kihívásokat.
A csomag tartalma:
  1. Gehwol Balzsam normálbőr 75 ml
  2. Gehwol Ápoló lábdezodor pumpás 150 ml
  3. Gehwol Körömápoló 15ml

Gehwol med Lábizzadásgátló krém 125 ml

4.270 Ft
Száraz és szagtalan lábat eredményez, napi védelem a gombákkal szemben.