A GEHWOL márka kizárólagos magyarországi forgalmazója a

Ped-man Szépségipari Üzlet

Szenvedélyünk a láb-, és kéz ápolás

Lábápolási eszközök mellett 2010-ben egy speciálisan lábápolással foglalkozó cég Eduard Gerlach Gmbh (Németország) termékeinek forgalmazását kezdtük el. A lábápolás minden eszközét forgalmazzuk webáruházainkban és Szív utcai központunkban.

Szilágyi Műhely

A Szilágyi Műhely fogászati, sebészeti műszerek, rozsdamentes és szénacél pedikűr, manikűr eszközök, fodrász ollókat gyárt.

GEHWOL

150 éve a lába jóllétéért

1868-ban Eduard Gerlach vegyész átvette apjától a hagyományos élelmiszerboltot, és új üzleti szegmenssel bővítette a céget: egy drogériával.

A lábápolás akkoriban még nem volt az alaptevékenység, de hamarosan azzá vált. Mert Gerlach felismerte az idők jeleit: A jó, kényelmes bőrcipő még nem volt az átlagpolgár terméke, aki gyári vagy mezőgazdasági munkásként rendkívüli lábterhelésnek volt kitéve.

Megfigyelései alapján Gerlach tudta, milyen kellemetlenül fájdalmasak a futó sebek és hólyagok. 1882-ben piacra dobta a világ első iparilag előállított lábápoló krémjét E. GERLACH'S PRAESERVATIV CREAM néven.

 

EDUARD GERLACH GmbH

GEHWOL

Termékcsaládok

GEHWOL

Classic

GEHWOL

Balance

GEHWOL

med.

Gerlavit

Moor

GEHWOL

Fusskraft Grün

GEHWOL

Soft Feet

GEHWOL

Special

Gerlasen

Handcreme
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

A GEHWOL SZÁMOKBAN

1868
ALAPÍTVA
60
TERMÉSZETES ÜSSZETEVŐ
50
ORSZÁGBAN ELÉRHETŐ A GEHWOL
55
RECEPTÚRA TELJESEN VEGÁN
250
Munkatárs
170
TERMÉK
Videó lejátszása

Ismerje meg közelebbről a GEHWOL történetét

Körülbelül 150 éve történt, hogy egy jól ismert lübbeckei fiatalember kifejlesztett egy krémet, amely egyetlen mozdulattal véget vetett a fájdalmas, sebes és hólyagos lábaknak: E. Gerlach tartósító krémjét. Eduard Gerlachot a modern lábápolás úttörőjévé tette. A krém a GEHWOL márka alapját képezi. Az úttörő szellem következetes innovációvá fejlődött. A jövőorientált szemlélet az összekötő lépés a hagyománytól a jövő felé. Mára az Eduard Gerlach GmbH a professzionális lábápolás piacvezetője Németországban, és világszerte ismert.

A film bepillantást nyújt az egyedülálló lübbeckei családi vállalatra, amely öt generáció óta szenvedélyesen és a legmagasabb minőségre hivatkozva fejleszti a vezető lábápoló termékeket. Mindent a lábak jólétéért, vagy ahogy Jobst-Peter Gerlach von Waldthausen vezérigazgató mondja: „A jól ápolt láb biztonságosan átvezet minket az életen; örömet adnak nekünk, és minden nap valami szépet."